top of page

PIECE OF ART

כשאומן מתכנן יצירת אומנות, הוא חושב על כל פרט:

על החומרים, היחסים ביניהם, הצבע, הפרופורציות, הסיפור שמאחוריה וגם על המקום שבו היצירה תוצג. פרויקט בצלאל 26 מתוכנן מתוך מחשבה עמוקה ובקפדנות כזו של יד אומן, במטרה ליצור פרויקט שהוא PIECE OF ART.

הדמיית הפרויקט

IN THE HEART OF TEL AVIV

הדמיית פרויקט בצלאל 26
איור בניין

IN THE HEART OF TEL AVIV

איור בניין
הדמית פרויקט בצלאל 26

PIECE

OF

ART

כשאומן מתכנן יצירת אומנות, הוא חושב על כל פרט: על החומרים, היחסים ביניהם, הצבע, הפרופורציות, הסיפור שמאחוריה וגם על המקום שבו היצירה תוצג. פרויקט Bezalel 26 מתוכנן מתוך מחשבה עמוקה ובקפדנות כזו של יד אומן, במטרה ליצור פרויקט שהוא PIECE OF ART.

צילום אופניים ליד קיר בהיר
צילום כניסה לקאנטרי קהילתי

קאנטרי ארלוזרוב  2 דק׳

<
>

פרויקט בצלאל 26 נמצא בלב שכונת הצפון החדש – אחת השכונות האיכותיות והמבוקשות בתל אביב, המאופיינת באיזונה בין שקט לבין קרבה לליבה הפועם של העיר. בסביבת הפרויקט ניתן למצוא מוסדות תרבות ואמנות, מרכזי ספורט ובילוי, את כיכר המדינה האקסקלוסיבית ושוקקת החיים, וגם רחובות נסתרים בעלי שקט קסום. מיקום הפרויקט אידיאלי למשפחות, הודות לאיכות האזור ולאופיו הפסטורלי. בשכונה תרבות קולינרית עשירה ומפותחת, שמתבטאת בעולם שלם של טעמים וצבעים מכל העולם. ככה שלא משנה אם זה כוס קפה עם חבר, ארוחה משפחתית במסעדה איטלקית או ערב רומנטי על כוס יין – בצפון החדש תמצאו הכל, ובקלות.

קיר בהיר עם צל של עלים

"תכנון ועיצוב הבניין, הממוקם במרכז העיר תל אביב, נועדו לשקף את השילוב הייחודי של היסטוריה ומודרניות המאפיינת את המרקם העירוני בתוכו נמצא הבניין. הקווים הנקיים והצורות הפשוטות של המבנה נותנים כבוד לסגנון הבאוהאוס המגדיר את העיר הלבנה, תוך שילוב אלמנטים עיצוביים עכשוויים ליצירת אסתטיקה רעננה ומודרנית.השימוש בחומרים בהירים ומפתחי חלונות גדולים, מאפשר שפע של אור טבעי המציף את החללים שבתוכם ויוצר אווירה רעננה וייחודית. תכנון הבניין והחללים המשותפים נעשה בקפידה כדי לעודד תחושת קהילה וחיבור בין הדיירים, תוך מתן פרטיות מצד אחד וחיבור לסביבה מצד שני. עיצוב הבניין הינו מחווה הולמת לעבר העשיר של העיר הלבנה ולעתידה המרגש"

חתימה
תמונה של כיסא נוח מוזהב

מעוז פרייס אדריכלים

the-location.jpg

בכל אחת מהדירות בפרויקט הושקעו משאבים ושעות רבות של עבודת מתכננים, יועצים ומעצבים בכדי להבטיח חווית מגורים בלתי מתפשרת. כחלק מתכנון הדירות שולבו מפתחי חלונות גדולים המאפשרים חללים מוארים, מאווררים ומעוצבים היוצרים תחושה של שלווה ואיכות שתלווה אתכם בכל מקום בבית ובכל שעה ביום. כל הדירות בפרויקט ייהנו ממרפסת שמש מרווחת, רמת גימור גבוהה וחניה קונבנציונלית בחניון התת-קרקעי. חוויית המגורים האידיאלית – מבפנים ומבחוץ.

2-2.5 חדרים

3 חדרים

4 חדרים

מיני פנטהאוז